New Intake to MINIBOSS BUSINESS SCHOOL VILNIUS (Harvard for Kids)

Mūsų vaikai turi žinoti kaip tapti sėkmingais ir laimingais!

     Investicijos į vaikus yra svarbiausia bet kurių tėvų užduotis. Bendrojo lavinimo mokykla yra svarbi - ji suteikia žinių ir formuoja vaiko pasaulio pažinimą. Tačiau nei vidurinė mokykla, nei universitetas nemoko vaiko pritaikyti šių žinių praktikoje, nors tai yra pagrindinis šių laikų poreikis. Vaikai baigę mokyklas nesuvokia savo talentų, jie nebūna išbandę savęs kokioje nors profesinėje srityje ir nežino kuo nori būti.



     Jie negauna karjeros, psichologijos, verslo konsultacijų, todėl nežino kokį profesinį kelią pasirinkti ir kaip pasiekti sėkmės. Spontaniškas universiteto pasirinkimas dažnai sukuria neatsakingą požiūris į savo gyvenimą ir priklausomybę nekenčiamam darbui. Galiausiai 30-40 metų amžiaus žmonės pradeda kentėti dėl nepakankamos savirealizacijos, tačiau jau bijo kažką keisti savo gyvenime ir vadina save "lūzeriais". Ar tokia yra kiekvieno žmogaus svajonė?

     Šiuolaikiniame pasaulyje mes susiduriame su ekonominiu ir verslo išsilavinimu tik universitetuose, tačiau ir juose dažniausiai be praktikos. Bet verslumo pagrindus reikia pradėti ugdyti ne tada kai sueina 20 metų, o ankstyvame amžiuje, vaikui augant.

     Norint tapti teniso čempionu, vaikas pradeda sportuoti labai anksti - 6 metų ir anksčiau. Šio tikslo pasiekimui skiriama daug laiko, energijos ir pinigų. Tai yra taip pat svarbu ir versle: mokytis nuo ankstyvos vaikystės ir ugdyti įpročius būti stipriu, išradingu, atkakliu, atsakingu ir sėkmingu!

     Šiais laikais vien intelekto nepakanka. Mūsų vaikai turi žinoti kaip tapti sėkmingais ir laimingais!


Ken Robinson. Changing Education Paradigms

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Online store MINIBOSS