New Intake to MINIBOSS BUSINESS SCHOOL VILNIUS (Harvard for Kids)

MINIBOSS ekspertai sako: "Sėkmė nėra atsitiktinumas, o nuolatinių sąmoningų pastangų rezultatas. Sėkmė yra mokslas ir gyvenimo menas!"

Sėkmė nėra atsitiktinumas!

Sėkmė yra mokslas ir gyvenimo menas!

Štai kodėl mes rengiame pasaulinį verslo švietimą vaikams.
Tai- KAS PAKEIS ateinančių kartų gyvenimus, kai jos galės atskleisti savo potencialą ir paversti savo gyvenimus tikrai sėkmingus ir tikrai laimingus!

Kaip užtikrinti, kad jūsų vaikas galėtų realizuoti visas savo galimybes ir gyventi taip, kaip nori, eidamas savo gyvenimo keliu?

Sėkmė nėra atsitiktinumas, o nuolatinių sąmoningų pastangų rezultatas. Tai yra tam tikrų įgūdžių taikymo, tam tikrų įpročių ugdymo ir konkretaus požiūrio projektavimo rezultatas. T.y., to gali išmokti KIEKVIENAS vaikas.



Tačiau nėra jokių nuorodų į sėkmę, o jūsų vaikas turės daug metų sunkiai dirbti, todėl įgūdžiai, įpročiai ir perspektyvos tampa jo asmenybės dalimi.

Kuo anksčiau jūsų vaikas pradės mokytis šių gyvybiškai svarbių įgūdžių ir įgys sėkmingų žmonių įpročius, tuo aukštesnė bus jo sėkmės trajektorija. Kuo anksčiau pradėsite investuoti, tuo geresni bus rezultatai. 

Ar žinojote, kad smegenų neuroplastiškumas (t. y. gebėjimas įsisavinti ir apdoroti naują informaciją) yra didžiausias, o mokymosi poveikis yra geriausias nuo 6 iki 14 metų? Tai geriausias amžius pradėti įgyti naujų įgūdžių, ir kuo anksčiau, tuo geriau.

Nedaug olimpinių atletų, kurie sportuoti pradėjo paskutiniaisiais mokyklos metais. Dauguma jų pradeda mokytis pradinėje mokykloje, maždaug 5-7 metų amžiaus. Taigi kodėl daugelis mano, kad yra gerai laukti iki mokyklos pabaigos, kad vaikai pradėtų duoti iš tikrųjų svarbių įgūdžių, pavyzdžiui, verslumo?


*Investuokite į savo vaiką nuo ankstyvo amžiaus, kai jis gali išmokti bet kokių įgūdžių beveik be pastangų.

*Investuokite į savo vaiką nuo ankstyvo amžiaus, kol jo smegenys dar auga ir mokosi, o tai padės jam nuo pat pradžių išsiugdyti teisingus mąstymo modelius ir įpročius, o vėliau nereikės spręsti problemų.

*Nuo mažens investuokite į savo vaiką, kad jis turėtų maksimalias galimybes tapti savo gyvenimo šeimininkais.

Įsivaizduokite pasitikintį jauną žmogų, kuris žino, ko nori, ir žino, kaip tai įgyvendinti, žmogų, kuris gali įveikti iššūkius ir sugalvoti kūrybingus sprendimus, žmogų, kuris gali pasisukti ir prisitaikyti kelyje savo tikslo link.

Paskambinkite mums, jei norite, kad jūsų vaikas pradėtų savo kelionę sėkmingos ir laimingos ateities link.

Internetiniai kursai visoje šalyje ir asmeninis mokymas oficialiuose padaliniuose visame pasaulyje.

PRISIJUNKITE prie NAUJO PRIĖJIMO 2022-2023


Ken Robinson. Changing Education Paradigms

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Online store MINIBOSS