New Intake to MINIBOSS BUSINESS SCHOOL VILNIUS (Harvard for Kids)

Kada vaikas taps suaugusiu? 7, 14, 18 ar 40 metų? Paprasta sėkmės paslaptis.

Gyvenimo rate žmonės gimdo naujus žmones.
Maži žmonės vadinami vaikais.
Kadangi vaikai reiškia "dar nesuaugę", jie dar daug ko nežino ir mokosi išgyventi. Vaikas gali neišgyventi fiziškai, emociškai patirtas problemas, kurios gali jį užgriūti. Gyvenimas yra patirčių virtinė. Ir tik tie, kurie išmoks problemas paversti užduotimis, išgyvens visur ir visada, galės pasirūpinti savimi ir savo šeima. Tai ir yra sėkmės dalis.
Kas moko vaiką išgyventi? Jo genai yra tarsi automatinės išgyvenimo programos, tėvai yra pavyzdys ir patarimas, o mokykla kaip naujos žinios ir įgūdžiai, skirti gebėjimui bet kurią problemą paversti užduotimi ir sėkmingai ją išspręsti.
O kaip ir kada paruošti vaiką pilnametystei?
Atskaymas- šiame Miniboss portfelyje..




1.KADA?
- nuo mažens, kai smegenys žinias ir įgūdžius įsisavina maksimaliai nuo 6 iki 17 metų
2. KAS?- vaikui svarbiausia jo paties stiprybė, pasitikėjimas savimi, gebėjimas imti ir daryti. Šis įgūdis atveriamas pasaulinėje Miniboss programoje per 8 kursus, kurie žingsnis po žingsnio atveria ir lavina aštuonis pagrindinius išskirtinio žmogaus- puikaus verslininko inetelektus
3. KAIP?- Kai vaikas save treniruoja, pavyzdžiui, sportuodamas – laiko raketę ir muša teniso kamuoliuką, mokykloje ne tik atmintinai išmoksta daug matematikos ir fizikos temų, bet ir ..... išugdo savo gebėjimą TAIKYTI ŠIAS ŽINIAS įvairiose veiklos srityse, užsidirbdamas iš savo gabumų. Todėl viskas paprasta, daugiau talento = daugiau pinigų. Ir jei yra gabumų, bet vaikas nesitreniruoja juos įgyvendinti gyvenime - o priešingai- bijo suklysti ir bijo pradėti bei bijo patirti nesėkmės, tada auginame nevykėlius. Tačiau toks vaikas taip pat nori būti sėkmingas ir laimingas. Ir šiuos klausimu išskirtinį vaidmenį atlieka tėvai, kurie arba veikia, arba yra neaktyvūs.

TRYS KLAUSIMAI

Kada vaikas tampa suaugusiu?
7, 14, 18, 30 ar 40 metų?
Kada, kaip tėvai, norėtumėte, kad jūsų vaikas patirtų pirmąją sėkmę ir laimę?
7, 14, 18, 30 ar 40 metų?
Kiek esate pasirengęs investuoti į SAVO VAIKĄ (ne į naujus baldus, ne į naują automobilį sau, vo įmonę, ne į kitą kelionę.....), bet į savo mylimą žmogų?
Išmatuokite savo tikrąją MEILĘ!

Kiek esate pasirengęs mokėti už savo atžalos, įpėdinio mokymą, kad jis taptų 100 % STIPRUS?
200 eurų/mėn.... 300 eurų/mėn... 500 eurų/mėn...

Kiek Jūsų vaikui kainuoja GARANTUOTA SĖKMĖ ATEITYJE?
Norite sutaupyti? Tada nenustebkite, jei vaikas taip pat išmoks tauoyti sau ir jums..
Tas, kuris myli vaiką, ruošia jį tikram gyvenimui, investuoja į jį, ugdydamas atžalos išlikimą, o ne išspręsdamas visas vaiko problemas.
Mūsų noras: pagimdyti ir užauginti Herojų, o ne vartotoją..
Kurti savo šeimos turtus, o ne niokoti  ir gyventi baimėje dėl rytojaus.
Parodykite tvirtybės ir ramybės pavyzdį krizių metu ir šaltakraujišką problemų sprendimą / užduotis, padidindami asmeninio darbo intensyvumą, o ne demonstruodami „bėgimą nuo problemų“.
Parodykite sunkaus darbo ir meilės pavyzdį!
Štai kas yra MINIBOSS!
Welcome!!
Ką turėtų daryti tėvai?
Daug ką.... Vienas iš svarbesnių žingsnių:  kuo anksčiau užregistruoti vaiką į MiniBoss, kad jis mėgtų gyventi, kovoti už gyvenimą ir išgyventi, kurdamas savo istoriją



Ken Robinson. Changing Education Paradigms

ABOUT MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOL (UK)

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Online store MINIBOSS